Picture

Jong gebruikte paardentrailers in beeld

Deze paardentrailers zijn scherp geprijsd. Twee mooie paardentrailers geschikt voor een comfortabel vervoer van uw paarden.

Ga direct naar al onze paardentrailers

Deze paardentrailer is geschikt voor het vervoer van 2 paarden. Of het nu voor, tijdens of na het rijden is: met de Portax familie beleven paard en ruiter comfort op het hoogste niveau. De talrijke comfort- en veiligheidsfeatures maken hem tot de perfecte begeleider voor het alledaagse ruiterleven. Een erg fraai uitgevoerde paardentrailer. Klik hier voor meer informatie of bel direct naar: 06 55808329.

 

Deze paardentrailer, Bücker Careliner, is een 1 1/2 paardstrailer. Meer ruimte, meer bewegingsvrijheid voor ruiter en paard. Met vele extra’s is deze paardentrailer een perfecte begeleider voor het alledaagse ruiterleven.

Klik hier voor meer informatie of bel direct naar: 06 55808329.

Uw dieren wilt u uiteraard veilig vervoeren. Een goede paardentrailer maakt dat mogelijk. Of het nu om paarden, pony’s of ander vee gaat, met een  paardentrailer rijdt u snel en gemakkelijk van a naar b. Wilt u een paardentrailer kopen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij MVM Paardentrailers aan het juiste adres.

Bij MVM Paardentrailers, kunt u zowel een nieuwe als een tweedehands paardentrailer kopen. Ook voor het huren van paardentrailers kunt u ook bij ons terecht. We bieden zowel 2 paards als 1,5 paards paardentrailers te koop aan in hout, polyester of aluminium.

Door onze unieke formule bedienen wij een groot aantal klanten. Of u nu op zoek bent naar een fonkelnieuwe trailer óf een gebruikte die meer past bij uw budget, bij ons slaagt u gegarandeerd! Wij hebben doorlopend een grote voorraad. Het is raadzaam regelmatig onze site te raadplegen.